loading...
مجله ترفند ایرانی
توجه

با سلام بر تمامی بازدید کننندگان یه نویسنده ی فعال میپزیرم در صورت تمایل روی تصویر زیر کلیک کنید


nevisande.gif

سلام
به دلیل بروز بودن از تمام مطالب دیدن کنید

+18
جدیدترین ها بدون تبلیغات در ایمیل شما
روی عکس کلیک کنید

آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
ﭼﮕﻭﻧﻪ ﺍﺯ ﺻﻔﺣﺎﺕ ﮔﻭﮔﻝ ﮐﺭﻭﻡ ﺧﺭﻭﺟﯽ pdf ﺑﮕﻳﺭﻳﻡ 0 55 admin
ساخت وبلاگ گروهی و تعریف نویسنده جدید در بلاگفا 0 69 admin
نمایش مطالب جدید وبلاگ دوستان در مدیریت بلاگفا 0 44 admin
صفحه نمایه یا پروفایل مدیر در بلاگفا 0 33 admin
تنظیمات وبلاگ در بلاگفا 0 32 admin
انتخاب قالب وبلاگ در بلاگفا 0 38 admin
ویرایش قالب وبلاگ در بلاگفا 0 33 admin
درج وبلاگ در فهرست وبلاگهای بلاگفا 0 38 admin
گرفتن نسخه پشتیبان از وبلاگ در بلاگفا 0 39 admin
اتصال دامنه به وبلاگ در بلاگفا 0 35 admin
برچسب ها در بلاگفا چیست؟ 0 36 admin
تغییر آدرس وبلاگ در بلاگفا 0 23 admin
ارسال مطلب ثابت در بلاگفا 0 24 admin
ابزارهای ویرایش مطلب در صفحه ارسال مطلب بلاگفا 0 24 admin
آموزش درج تصویر در بلاگفا 0 45 admin
نحوه درج لینک در نوشته بلاگفا 0 36 admin
غیر نام وبلاگ در بلاگفا 0 30 admin
پیوند دادن به تصویر در نوشته بلاگفا 0 28 admin
امکان درج چنین پستی به دلیل وجود اسکریپ یا لینک غیرمجاز وجود ندارد! 0 28 admin
قوانین کلی انجمن 0 34 admin
admin بازدید : 34 پنجشنبه 10 بهمن 1392 نظرات (0)
دانشگاه علوم پزشکی ایران با توجه به افزایش مصرف زولبیا و بامیه زولبیا و بامیه توصیه کرد: - زولبیا و بامیه از مراکز تهیه و توزیع معتبر که شرایط بهداشتی را رعایت می‌کنند، خریداری شود. - این ...



دانشگاه علوم پزشکی ایران با توجه به افزایش مصرف زولبیا و بامیه زولبیا و بامیه توصیه کرد:

- زولبیا و بامیه از مراکز تهیه و توزیع معتبر که شرایط بهداشتی را رعایت می‌کنند، خریداری شود.

- این شیرینی باید دارای عطر، طعم و رنگ روشن باشد، سوختگی و تغییر رنگ قهوه ای در آن مشاهده نشود.

- ذرات سوخته شده روی زولبیا و بامیه وجود نداشته باشد.

- در یخچال یا محل خشک و خنک نگهداری شود.

- از نگهداری طولانی مدت آن در منزل خودداری شود.

- در حجم کم خریداری شود تا زود مصرف شود و مدت طولانی نگهداری نشود.

- در وعده سحری از مصرف زولبیا و بامیه پرهیز شود زیرا به علت شیرینی زیاد، قند خون به سرعت افزایش می یابد و گرسنگی زودرس را در ساعات ابتدایی روز درپی دارد.

- بهتر است افراد مبتلا به دیابت (قند خون بالا)، چاقی و چربی خون بالا از مصرف این نوع شیرینی‌ها پرهیز کنند و در صورت تمایل، کمترین مقدار ممکن را مصرف کنند.

 

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 67
  • کل نظرات : 4
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 16
  • آی پی امروز : 17
  • آی پی دیروز : 3
  • بازدید امروز : 20
  • باردید دیروز : 4
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 179
  • بازدید ماه : 1,111
  • بازدید سال : 2,792
  • بازدید کلی : 16,392
  • کدهای اختصاصی